Europarklaan 1031 - 3530 Houthalen-Helchteren padital.nv@gmail.com

Reiniging op maat

Truckwash

Let op: Laatste wassing 30min voor sluitingstijd. - dit is enkel bij de truckwash van toepassing

Bent u vaak op de baan in Nederland en België? Laat u uw truck steeds onderweg wassen en bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke, tijdbesparende manier om dit vlot te laten doen? Kom dan naar Padital Truckwash in Houthalen-Helchteren. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring in het reinigen van allerlei soorten grote voertuigen. Wenst u voor uw voertuig een reiniging op maat? En dit terwijl u zelf rustig geniet van een drankje? Kom eens langs bij de Truckwash van Padital. Uw voertuig zal nog nooit zo fel geblonken hebben!

In de Truckwash van Padital krijgen de grote jongens een behandeling op maat. Bovendien zijn grote voertuigen in alle vormen bij ons welkom. 

Uw voertuig krijgt bij ons een reiniging van bumper tot bumper. Ook het interieur wordt niet vergeten en u kan bovendien voor het simoniseren en polieren van uw truck kunt u bij ons terecht. 

Padital Truckwash biedt kwaliteit en beschikt over de nodige professionele materialen om uw truck er weer als nieuw te laten uitzien. Dankzij onze wasmethode garanderen wij een schoon, krasvrij resultaat.

Verder zorgen wij steeds voor een snelle en efficiënte service zodat u een minimum aan tijd verliest. Dankzij ons lidmaatschap bij allesvoorjetruck.nl is het bovendien ook mogelijk om online wastickets te kopen, waardoor u nog meer wachttijd bespaart. Wanneer u gebruik maakt van de 40 andere truckwashes die ook lid zijn van allesvoorjetruck.nl is het ook mogelijk om al uw uitgaven op één factuur te plaatsen, zodat ook uw administratie overzichtelijker wordt. Hierdoor bespaart u zowel tijd als geld!

Padital Presenteert

De padital Waspas

Wist u dat u met de Padital Waspas niet alleen voordelig uw wagen laat wassen, maar bovendien ook erg gemakkelijk betaalt aan onze automatische ingang? Niet alleen gemakkelijk, maar bovendien ook overzichtelijk!

Elke keer dat u uw waspas oplaadt bij ons, krijgt u gratis wasbudget op uw waspas toegeschreven.

Interesse? Vraag een waspas aan!

© Copyright 2023 - Website door RSJ Media
Cookies en privacy